Thursday, May 28, 2009

Jom Wat KuiZ


sejak 2 menjak ni i memg xde mood nk update blog…xtau laa knp...mayb sbb i ketandusan idea kot...xpn sbb xde mende menarik yg nk diceritakn…

mggu ni pn i memg xde laa bz sgt...keje xbyk...ehehe...bkn keje xbyk sbrnye.. memg xde keje pn...hehehe...so i ape lg wat ler mende2 sampingn lain tuk menambahkn keje i…

cam biasa i ari2 bejoyah ngn kwn sejoyah i, miss HoNeY…hehehe…oleh kerana kitorg ni ade ms telebih, kitorg pn wat laa quiz yg ade melambak kt tenet ni…memg syok ler wat quiz2 tu…mcm2 quiz ade…kitorg wat quiz yg simple ajer… mls nk wat yg telebih byk soklan nye…dh buat2 tu kitorg pn compare ler answer kitorg…hahaha…kebnyakkn nye sama…kehkehkeh…

kalau u all ade ms wat ler…leh release tension…bwh ni ade bbrp website quiz tu…


selamat mencuba yer…


1. Quiz 1
2. Quiz 2
3. Quiz 3
4. Quiz 4

6 comments:

khaLifah feDi said...

nie pun kire xde idea lh nie kn!!!

Lionel Azry said...

bnyakkan membaca :P

A a D i I ? said...

rajin gler layan kuiz. err..website pop kuiz tader ke? :p

ciK LyndaWawa igUana said...

memang sgt takde keje ni layan kuiz ek...

ieNn ZaZa said...

kf
memg pn..haha..tu yg wat n3 camni aje



Lionel a.k.a saruk
aku memg byk membaca..hehe...

ko ni apehal tetiba tukar nama lak ni..

ieNn ZaZa said...

AaDiI
layan time xde keje..ahaha..
pop kuiz tu ape kate ko yg cr kn..


Wawa
memg xde..haha...