Sunday, March 29, 2009

AkU MeMg PaNtAnG KaLaU.....


huh..smlm i begadoh besar ngn adik i..smp nangis2 laa adik i tu i "kejekan"...memg berangin sggh smlm i dgn dia...xtau laa np i mrh sgt ngn dia smlm...geram btol ngn dia...

memg i ni kuat membebel...kalau dh start membebel i xleh berenti selagi org yg kena bebel ngn i tu xwat ape yg i soh dia buat...sudah semestinya i membebel pn besebab kn....

i ni memg pantang laa ngn org yg suka amik brg i pastu xletak blk...geram btol i tau...dh 2 ari i cr tp xjmp2 brg tu...memg le brg tu kecik je tp i xsuka laa kn dh amik pastu main letak je ikot suka ati...bile i tny ckp xtau...mslh nye dlm bilik tu i ngn dia je...xkn org lain nk amik lak kn kalau bkn dia...tp i mrh dia bkn sbb tu je, ade mende lain lg yg wat i btol2 mrh sgt smlm...

bkn laa i mrh tu mksdnye i xsyg dia tp dia memg laa degil tahap ape pn i xtau..ckp sekali xdgr, dua kali xdgr...bile i membebel tau plak dia sakit telinga kn...pastu mula arr start melawan *****...last2 di xthn dia yg nangis..huhu...n i pulak p ngadu2 mcm2 kt mak i...seb baik mak ade...

tp i cam kesian gk kt dia kn...kesian tu smpn dlm ati jelaa kn..huhu...dh le arini besday dia...i lak p mrh gile2 kt dia smlm...

xpelaaa...nnt i beli laa ape2 tok dia...cuma skrg ni i xtau nk beli ape sbnrnye..tgh dok pk2 lg ni...beli hadiah sbg tanda memohon maaf i....

yg pastinye i memg syg bangat sama dia...sbb dia laa satu2nye adik pompuan i...


Semoga Adik i dipanjangkn umur n di murahkn rezeki...amin





9 comments:

Shahrul Azry said...

ungkapan maaf adalah hadiah paling berharga utk die!

qishie said...

give her the warmest hug n say sorry.

:)

ieNn ZaZa said...

saruk

tulaa yg susah tuk aku ungkapkn...



qishie

warmest hug?
aku malu mahu buat begitu..

qishie said...

then ko beli je la pape yg di sukai beliau

A a D i I ? said...

saruk: tetiba aku rasa ko da menjadik setan yg insaf. lalala~


ieNn: ko bg je hadiah penampa terbang kat dia. kakaka..juz kidding. ko pujuk la dia dulu. mcm qish kate, say sorry. pstu beli je la apaper jdik hadiah..

ciK LyndaWawa igUana said...

jgn marah2 ien....

ieNn ZaZa said...

qishie

xtau le ape yg dia suka

ieNn ZaZa said...

AaDil

penampar..ade te pk gk tp nnt xpsl2 aku lak yg kena penampaq blk.

ieNn ZaZa said...

wawa

dh xmrh dh..hehe